dimarts, 19 de gener del 2010

DES DE SOTA L'AIGUA


Finalment ens varem atrevir a començar a posar la càmera a sota l'aigua i mirar d'extreure'n les imatges que hi veiem cada dia, per tenir-les coleccionades, i també per poder-vos-les mostrar.
Els resultats vàren ser molt més frustrants dels esperats; el moviment de l'aigua, dels animals i el meu, les partícules, la llum, els colors,... Tot un món dins de la fotografia, on comences de zero i tens que apendre-ho tot; un nadó, vaja. Hem fet fotos en unes poques inmersions, amb algunes imatges que encara ens atrevim a mostrar tot i les mancances en llum,... però serveixen per a fer-vos una idea de la fauna que trobem a diari (les morenes, les ratlles de punts blaus, els "peixos caixa porcespí (desconnec el nom en català o castellà). Bé, unes quantes bestioles que podeu veure als albums del costat (i que em va bé per a allargar una mica fins al pròxim escrit, que arribarà aviat, però amb el ritme de vida Kohtaoenc em costa de menjar-me la closca i mirar d'escriure quelcom interessant).

3 comentaris:

DasYrcH ha dit...

Ara toca aprendre Photoshop per a retocar llums i contrastos!

Tortamon ha dit...

"Es d'ells".

Davant de qualsevol problema o situacio conflictiva vers la tenologia, es bo que ens recordem i escampem aquesta maxima, tan escueta com adaptativa.

Porteu-vos be per alla baix on sou. Jo ja soc tornat.

Us anire seguint igualment de manera fidel, pero ara des de Catalondia.

Muhammad ha dit...

Dear Anna & Dani
Thank you for your visit to my weblog , I hope I can find more time to make it up date faster than before .
Anyway, how is your trip ? I remember you wrote that you are in Thailand and I think it is not your first trip to Thailand ,as you went there the year before .
Don't you want to come to Iran for a next time or Afghanistan ?
Best Wishes
Muhammad