dilluns, 23 de maig del 2011

INTRODUCCIÓ AL VIATGE A DPRK-COREA DEL NORD






El primer dia per Pyongyang ens varen dur a veure el monument al Partit dels Treballadors; impressionant i gegantí, tot i que les fotografies a vegades amaguin la realitat i potser no ajuden a fer-se la idea del seu tamany. Un monument que es veu des de molts indrets de la ciutat. La falç dels treballadors, el martell dels obrers i ells han inclòs la pluma, perquè consideren que els intel·lectuals també han de formar part de la revolució socialista. Apart d'impressionar, el monument emociona, com moltes altres coses del país, on la teoria i la propaganda t'arriben al cor i al cervell, i et fan pensar molt.




He començat a pujar fotos a les quals podeu accedir al link de la dreta. Pel que fa als articles explicant les experiències i les sensacions, estan apunt, però estic pendent d'una petita gestió burocràtica per a procedir a penjar els articles. Espero que sigui en breu; mentre, teniu les fotos per anar-vos fent una idea del tema.




(la foto és del Michael, un francès-alemà-suís company del tour; el segon dia a la República Democràtica Popular de Corea la tarja de memòria se'm va morir amb la conseqüent rabieta i atac de mala llet, però com que considero que aquesta foto és un bon resum del país, i una bona introducció a ell, la faig servir per aquest post, tot i no ser meva -però la meva era quasi idèntica-)

3 comentaris:

Señor G ha dit...

jjjjj ostia!!! quin nivell!

Marc ha dit...

Com us ho vau fer per anar a DPRK?

Dani Farrús ha dit...

Iep Marc!

Doncs l'unica manera d-anar a DPRK es, evidentment, en tours organitzats. Em sembla que hi ha una empresa a Barcelona que ho organitza, o ho organitzava fa temps, que em sembla que la web era algo aixi com coreadelnorte.com, pero jo d'aquests no en tinc ni idea de com funcionen. Jo ho vaig fer a partir de KORYO TOURS, que son els que tenen mes experiencia, mes informacio, produeixen docus, i tenen molts viatges durant tot l'any, tenen la seu a Beijing *China*, i els seus tours surten d'alla.
Tot i que el viatge no es barat i que estas tota l'estona sota control, et porten on ells et volen etc em va agradar moltissim anar/hi, i a la minima que pugui *per diners i per temps* i tornare a anar sense dubte! Es molt interessant, tot i que nomes en vegis la part que ells volen. Molt recomanable per a qui li interessi la politica, el comunisme&socialisme,...
Si vols alguna info mes no dubtis a demanar/m'ho, i disculpa les faltes d'ortografia...es per culpa de l'ordinador que estic usant.
Una abrassada!
Dani